söndag 18 december 2011

Ännu fler bilder från Panama





Sista dagen kom vi in i ett mindre stimm av barracudor. Esben hade poppat på en makrill av något slag i tre kilos klassen. Tre meter från båten märker vi att det är något efter fisken. Pang bom och så klipper en minst 1,5 meter lång barracuda makrillen. Efter några minuters fight landas den väldigt långa men magra fisken.

Bifogar även en bild som Anders tog av mig med en av de vackrare arterna. En blue Jack på 18 pounds. Bilden på horngäddan eller needlefish som den heter här tog på popper och vägde någonstans runt 8 kg. Tänk om våra minimarlins hemma var av samma storlek. Vilket ös det var i denna fisk.

Bifogar även bild på min 35 pounds roosterfish.

Är nu framme i Costa Ricas huvudstad San Jose, men beger oss redan i morgon ut i regnskogen Torteguero vid Caribiens kust. Hoppas att kunna meta tjurhaj i området, men hur detta går för jag meddela om några dagar då vi återigen har mobil och internetteckning. Bloggen kommer framöver under vår vistelse här få lite inslag som är mer av allmän resekaraktär/resedagbok. När vi väl kommer hem igen så övergår bloggen åter att vara en ren fiskedagbok.

Inga kommentarer: